tisdag 17 april 2012

Hall KLAR!


 Fin byrå som är mormor och morfar har köpt för lääääääängesen. 
Tack mamma.

 Är jättenöjd med min nya hall. Ljust och fint.

10 kommentarer:

  1. åh, ÄLSKAR din nya hall. underbart fint med alla foton och den lilla hyllan innanför dörren. snyggt jobbat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Karro. Kul att även du gillade det. Är jättenöjd att jag kom på min lilla telefonhylla, perfekt att ha lite "bra-att-ha-varje-dag-grejer" på, typ mobil, nycklar osv. Tack. Ställer samma fråga till dig, känner du igen hjärtat på byrån? Inte värsta braiga bilden men ändå ;)

      Radera
    2. jag har också kikat på en sån hylla, jättesöta är de! och praktiska, ja. klart jag känner igen hjärtat ;) mitt ska jag placera ute i trädgården så fort jag börjar pyssla där.

      Radera
    3. Ja, jag tycker också om den modellen. Praktisk, behöver ju inte vara till just en telefon hylla så som de användes förr, utan finns ju andra bra förvaringsmöjligheter på den. Kul att blanda in gamla saker bland nytt. Ja, det låter som en fin idé att ha hjärtat i trädgården. Jag skulle tipsa om att lacka det så att det håller sig fint så länge som möjligt. Kram kram

      Radera
  2. Vad fint det blev! Intrycket jag får är att det känns rent och lugnt. Och håller med Karro om fotona, mycket stiligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Annie. Kul att du tycker om den. Jättenöjd med min fotovägg. Ser du vad det är för hjärta som ligger på byrån? ;)

      Radera
  3. Du har det jättefint! Snart får jag allt komma och hälsa på så jag kan se hur det ser ut IRL :) *massa kramar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Ida. Kul att du är inne och kikar på min blogg och även att du kommenterar. Ja, du är välkommen. Förstod på din Fb för ett tag sedan att det är flytt på G, vart bär det av? Kram

      Radera